Ahad, 31 Januari 2010

TERIMA KASIH ATAS BUAH TANGAN YANG DIBERI (BUAT KELUARGA DILIMBANG).Sabtu lalu sepupu isteri ku dari Limbang datang kerumah mertua ku, seperti biasa mereka turun ke Brunei selain dari untuk menziarahi kami keluarga diBrunei juga untuk membeli sedikit keperluan disini. Apa yang aku difahamkan mereka turun ke Brunei untuk mebeli barang keperluan untuk rumah baru mereka.
Bagi pihak isteriku aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas buah tangan yang dibawa untuk kami tempoh hari, rasa berbesar hati dengan buah tangan yang dibawakan untuk kami tempoh hari, terutama buah-buahan seperti langsat dan durian dan juga sedikit masakan berupa Udang Galah daripada Tua Jijah, terima kasih dan ianya sungguh lazat.... kalau ada hantarlah lagi...hehehehe....
Buat abang Ramli dan Kak Dayang Rohani juga Kak Amit terima kasih ye atas buah tangan dari biskita tersebut. Maaflah ketika biskita datang kerumah tempoh hari kami suami isteri tidak ada dirumah kerana kebetulan waktu tu hari bekerja. Jadi kami suami isteri mengucapkan terima kasih sekali lagi buat buah tangan daripada biskita dan semoga akan bertambah lagi rezeki untuk abiskita semua disana.
Dan itulah dia ikatan saudara, walau dimana kita berada namun ikatan kekeluargaan itu tidak akan pernah putus, terus terjalin mesra. Semoga ianya akan terus berkekalan sehingga kehujung generasi, dan terus kekal kemesraan bersaudara terjalin biar sehingga akhirnya.

0 ulasan: