Rabu, 17 Februari 2010

SELAMAT HARI JADI KE-76 TAHUN BUAT BAPA TERSAYANG

Tanggal 17 Februari 2010, adalah hari jadi Bapa yang ke-76 tahun. Pada tahun ini acara yang kami adakan tidaklah semriah tahun yang sebelumnya, dan juga tahun ini adalah tahun kedua Hari Jadi bapa disambut tanpa arwah mama.
Sebenarnya perancangan awal kami ingin menyambut hari jadi bapa diluar, namun atas dasar kesihatan kakak ku masih belum mengizinkan jadi kami menyambutnya dirumah saja. Walaupun diadakan dirumah namun ianya nampak mariah, dan jelas kegembiraan terbayang diwajah bapa.
Buat bapa yang tersayang, SELAMAT MENAYMBUT HARI JADI YANG KE-76 TAHUN, SEMOGA SENTIASA DIKURNIAKAN KESIHATAN YANG BAIK, DIMURAHKAN REZEKI DAN DIPANJANGKAN UMUR DAN KAMI ANAK - ANAK MU BERTUAH MEMPUNYAI SEORANG BAPA YANG PENYAYANG, UNDERSTANDING KEPADA ANAK - ANAK DAN CUCU NYA, SAYANG SELALU DARIPADA KAMI ANAK - ANAK DAN CUCUMU.
Kepada pengunjung blog ku semua, aku berharap dan memohon agar kalian dapat sama -sama mendoakan semoga kakak ku yang ketika ini sedang sakit akan cepat sembuh dan dikurniakan kekuatan untuk melawan penyakitnya, dia kembali sembuh dan dapat menjalankan tugasnya seperti biasa. Amin....! Terima kasih semoga kalian akan mendapat berkah dari Allah SWT jua...Amin...!

0 ulasan: