Isnin, 23 Februari 2009

SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN YANG KE 75 BUAT AYAHANDA TERSAYANG

Tanggal 17hb Februari 2009 yang lalu adalah hari Ulang tahun ke75 ayah ku yang tersayang. Cuma pada tahun ini sambutan yang kami adakan adalah berbeza dari tahun - tahun yang sebelumnya, tahun ini ayah menyambut ulang tahunnya bersendirian tanpa mama. Biarpun tahun ini baru 9 bulan pemergian mama namun kami tetap menyambutnya dengan sederhana saja.
Seperti biasa sambutannya kami adakan disalah sebuah restoran disini, dimana kami semua berhimpun kecuali salah seorang cucunya saja yang tidak ada iaitu Faridah kerana masa ini berada diUnited Kingdom, namun sambutan pada malam itu nampak meriah sekali. Dan sudah lama tidak melihat ayah begitu terhibur sejak pemergian arwah mama. Dengan dikelilingi oleh anak - anak dan juga cucu-cucunya yang tersayang mungkin sedikit sebanyak telah menghilangkan rasa kedukaannya selama ini.
SELAMAT MENYAMBUT HARI JADI YANG KE 75 TAHUN AYAH, SEMOGA AYAH AKAN SENTIASA DALAM KEADAAN SIHAT, DIPANJANGKAN UMUR SERTA DIMURAHKAN REZEKI DAN GEMBIRA DISAMPING ANAK - ANAK, MENANTU - MENANTU DAN CUCU-CUCU YANG TERSAYANG. KAMI SEMUA SAYANG ABAH SELALU.

0 ulasan: