Isnin, 2 Mac 2009

BICARA MALASMalas untuk berbicara dengan lebih panjang lagi, malas untuk mengetik stiap patah ayat untuk dimuatkan dalam blog ku kali ini. Bosan... itulah saja perkataan yang hanya dapat ku luahkan untuk kali ini. Terlalu banyak rilek membuatkan otak ku menjadi buntu. Tiada apa satu pun yang dapat aku buat, melainkan hanyalah satu kebosanan dan akhirnya menjadikan diriku menjadi semakin malas.

Buntu otak ku menjadi buntu, tidak ada apa yang aku buat. Hendak menulis satu idea pun tidak dapat aku hasilkan, tidak ada idea baik yang dapat aku fikirkan, melainkan hanya menjadi kekusutan pada akhirnya. Dan akhirnya aku menjadi malas. Sewaktu menulis untuk blog ini pun , fikiran ku menjadi buntu, tidak ada yang hendak ku muatkan untuk kalian baca untuk kali ini, maklum sajalah, aku sudah kekurang idea masa ini, ditambah lagi aku tidak ada apa2 yang hendak ku muatkan. Tidak ada berita hangat yang hendak kita kongsikan dan gossipkan so apa yang aku buat hanyalah menaipkan perkara yang aku fikirkan hendak aku buat sja. Memang terlalu sukar, jadi hentam sajalah apa yang aku hendak buat dan muatkan disini. Apa pun sori lah ye pada kalian yang sering berkunjung kblog ku ini, untuk kali ini aku belum lagi dapat update dan menyalurkan cerita yang baik2 untuk kita kongsikan bersama dalam blog ku ini, insyaAllah nnt sajalah aku akan kongsikan bersama apa yang aku akan dapat bersama idea aku yang terkini.

Akhirnya.... Arious......aku cabut dulu tapi tak janji bila lagi aku akan masuk lagi keblog aku ini. Tapi yang pastinya dalam masa terdekat ni, jika otak aku tak buntu lagi, segala kecelaruan yang bermain dalam otak aku ini hilang aku akan datang lagi dan muatkan cerita indah untuk kita kongsikan bersama. Babye......!

0 ulasan: