Selasa, 31 Mei 2011

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT DAYANG SARINAH BINTI SALLEH & AWANG KARIM BIN SALLEH [Pt. 1]29 Mei 2011 yang lalu, aku berkesempatan untuk menghadiri Majlis Perkahwinan bagi Dayang Sarinah binti Salleh dengan Awang Karim bin Salleh, iaitu sepupu kepada isteriku di Bandar Limbang Sarawak. Terlebih dahulu diucapkan selamat Pengantin Baru buat Pasangan Mempelai semoga akan kekal karar jodohnya sehingga keakhir hayat dan mempunyia zuriat yang banyak.... Amin...!.3x


Suasana Majlis yang diadakan pada hari itu amat meriah sekali, dan yang nyatanya suasana Majlis Perkahwinana disana amatlah berbeza dengan suasana Majlis Perkahwinan di Brunei Darussalam, dimana para jemputan yang hadir akan terus menjamu selera dan kemudian boleh beredar selepas itu iaitu selepas mengucapkan selamat kepada keluarga pengantin. Dan itu yang menjadikan suasana bertambah mariah lagi. Alhamdulillah Majlis yang diadakan pada hari berjalan dengan lancar, dan tetamu yang hadir pun datang slih berganti sehinggalah habis waktu jemputan. Semuanya dalam keadaan teratur, begitu pun jua Majlis Persandingan kedua Mempelai berjalan dengan baik, dan keduanya nampak manis dan anggun. Tahniah sekali lagi.

Bersama ini disertakan gambar yang sempat aku ambil dimajlis perkahwinana pada hari itu. Dan semoga ianya akan dapat kita kongsikan bersama.0 ulasan: