Selasa, 3 Mei 2011

HAI SEMUA...... SAYA KEMBALI LAGI
Salam buat semua, apakhabar ? Semoga semuanya sihat - sihat saja, dalam diam rupanya tanpa aku sedari sudah lama aku tak menulis apa - apa didalam blog aku. Terasa rinudu juga bila dah lama tak menulis apa - apa didalam blog aku, tapi apakan daya masa aku kini terlalu singkat, terlalu banyak kerja yang perlu aku selesaikan sejak akhir ini dipejabat, mana lagi sibuk dengan urusan bisnes aku dan isteri ku, bisnes rengkas saja, cukup untuk menampung sedikit keperluan.


Aku mengharapkan tahun ini akan membawa sinar yang terang kepada diri ku, dan insyaAllah jika tiada ada aral melintang aku mungkin akan menyambungkan pengajian ku kmebali didalam sebuah Universiti tempatan disini, itulah hasrat dan citia - cita ku, aku ingin kembali belajar, dan mudahan hasrat ku itu akan dikabulkan. Segala urusanku syukur Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar, dan malah aku sendiri sudah pun menghadiri temuduga, seperti mana yang dikehendaki oleh Universiti tersebut sebagai salah satu syarat begi kemasukan. Dan aku harap kalian mendoakan aku ye....!


Aku memang sudah lama berhasrat untuk menyambungkan pengajian ku, biarpun agak kecewa sedikit kerana tidak dapat untuk menyambungkan pengajian ku keluar negara, namun aku ambil secara postif bahawa inilah yang terbaik yang telah ditentukan oleh Tuhan kepada ku, dan mungkin pada masa akan datang aku akan dapat menyambungkan pengajian ku keluar negeri. Bukan mudah untuk mendapatkan sokongan biasiswa belajar semasa sudah bertugas, terpaksa menanti giliran. Dan nyatanya jika rezeki ku, aku akan kembali belajar lagi, dan aku akan hidup sebagai seorang pelajar lagi...... Amin...!


INsyaAllah, selepas ini aku akan cuba untuk mencari masa yang terluang unuk terus menulis didalam blog kesyaangan ku ini. Pada semua yang sering berkunjung keblog ku ini, terima kasih atas sokongan kalian, insyaAllah aku berjanji aku terus update blog ini, jika tidak setiap hari aku akan mencuba setiap hujung minggu saja.


Akhirnya semoga kita akan berjumpa lagi, dan semoga aku akan mencapai cita - cita ku dan mencapai apa yang aku hajati.... Amin...! Dan jumpa lagi.... Bye...!

0 ulasan: