Rabu, 16 Jun 2010

SEKITAR MAJLIS PERKAHWINAN - ABIB AMSYAR & DK SUKEISEH
Pada 13 Jun 2010 yang lalu, adalah minggu yang paling sibuk bagi seluruh keluarga, kerana pada hari itu telah berlangsungnya Majlis Pernikahan dan Persandingan bagi anak saudara ku dengan gadis pilihannya.
Alhamdulillah Majlis pada hari itu berlangsung dengan baik dan teratur tanpa ada sedikit cacat celanya. Semuanya berlancar dengan lancar, biarpun ketika majlis selesai hujan turun dengan lebatnya. Alhamdulillah seluruh keluarga komited dan bekerjasama dalam menjayakan majlis ini, persandingan diadakan dirumah pengantin lelaki sahaja dalam keadaan yang serba sederhana namun meriah.
Tahniah dari seluruh keluarga buat Abib Amsyar @ Boboy diatas Pernikahan dan persandingannya yang berlangsung pada 13 Jun Yang lalu, dan buat Abang Zakeria & Kakak Mardinah tahniah kerana menerima menantu. Pada hari persandingan itu juga adalah bersamaan dengan ulangtahun perkahwinan ku yang kedua, cuma pada waktu aku tidak berapa kisah sangat dan tidak mahu bising - bising, takut nanti habis dikacau oleh yang lain. Apa pun majlis yang diadakan pada hari itu begitu meriah sekali apa tah lagi seluruh keluarga berkumpul pada hari itu, dan jelas kemeriahan semakin dirasakan.
Buat Abib Amsyar dan Dayangku Sukeiseh, selamat melayari bahtera alam rumah tangga dan semoga akan kekal bahagia sepanjang hayat dan semoga dianugerahkan zuriat yang banyak..... Amin...!

0 ulasan: