Ahad, 6 Disember 2009

SELAMAT PULANG DARI MENUNAIKAN FARDHU HAJI - SEMOGA MENDAPAT HAJI YANG MABRURSelamat pulang ke Tanah Air bagi semua jemaah Haji Negara Brunei Darussalam, dan semoga abiskita semua akan mendapat haji yang mabrur.
Alhamdulillah semua berjalan dengan baik dan lancar dan segala urusan semuanya baik. Itulah yang dikatakan oleh setiap jemaah Haji yang menunaikan Haji pada tahun ini, mereka begitu bersyukur kerana segala urusan berjalan dengan lancar dan teratur. Pihak yang menguruskan hal ehwal kesejahteraan para jemaah haji Brunei disana dapat melaksanakan tugas mereka dengan baik, itulah yang diceritakan oelh setiap jemaah. Walaupun mungkin berlaku sedikit masalah semasa mereka disana namun kita patutlah memuji ketangkasan pihak pengurusan haji negara didalam menyelesaikan permasalahan yang timbul. Dan ini jelas kepada kita bahawa pihak pengurusan Haji dari negara kita benar - benar mengelinga akan kepentingan para jemaah. Syabas buat Pengurusan Pihak Haji Negara Brunei Darussalam.
Dan buat rakan - rakan dan saudara mara yang telah selamat pulang ketanah air dari menunaikan haji diucapakn semoga dapat dan beroleh HAJI YANG MABRUR. Semoga apa yang diperolehi disana akan menjadikan kita semakin kuat untuk menunaikan ibadat kepada pencipta kita.

0 ulasan: